Saturday, September 26, 2009

Zack, Mama dan Papa

4:11 AM by Afzairulzailey · 12 comments

Cerita kat page i best2 tapi taktaulah betul ke atau setakat fantasi semata2. tapi cerita aku ni mmg kisah benar, berlaku lebih kurang 2 tahun lepas. firstly aku cerita pasal aku dan family aku. aku ni anak tunggal dlm family yg hidup mewah.papa owns satu syarikat besar.mama pulak housewife je kat rumah uruskan rumah tangga. masa tu aku dah bertunang dgn zack laki yg aku jumpa masa study kat uk. keluarga zack pon kaya gak mcm keluarga aku.sepanjang kitorang kenal kitorang tak pernah buat seks tapi raba-meraba tu biasalah.

pantang ada chance mesti jalan. zack selalu lepak kat rumah aku masa weekend.mama ngan papa pon tak kesah. kalau diorang takde kat rumah lagilah best.family aku tak pakai maid pasal mama suka buat kerja sendiri. tapi kitorang taklah sampai ke katil.kat rumah aku selalu pakai singlet ketat tanpa bra so puting aku selalu terjojol. zack suka sentuh lembut puting aku dgn hujung jari dia. tetek aku memang sensitif dan selalu aku stim bila dia buat camtu lagi2 bila dia french kiss aku. dia selalu seluk tgn dia dlm baju aku tapi tak pernah tengok tetek aku barely.aku tak bagi dan dia pon tak mintak. tetek aku ni memang agak besar. itulah body part aku yg betul2 aku jaga sejak sekolah lagi.mama pon selalu kasi petua kat aku.mama pon still hot walaupun dah berusia.

satu hari aku ngan zack lepak kat living room dengan mama dan papa. kitorang borak2 kosong sampailah masuk hal rumahtangga.zack cakap dia nak kawin ngana ku dlm masa terdekat.papa ngan mama pon bagilah nasihat kat kitorang.kitorang pon tanyalah diorang mcmana rumahtangga diorang boleh kekal bahagia walau dah lebih 20 thn kawin.org lain pon kekal gak tapi takdelah mesra mcm 2-3 thn baru kawin.kalau mama ngan papa, tiap2 hari mcm org baru kawin.gurau sana, cuit sini. masa diorang bagi nasihat tu, termasuk cerita atas katil.mama cakap itulah yang paling penting.suami kena dilayan betol2 ikut kehendak dia. aku pon bagitau mama aku takut tak pandai fulfill kehendak zack mcm mama.tiba2 mama ngan papa berpandangan dan senyum. papa cakap, nak mama ngan papa tunjuk? aku dgn zack agak terkejut tapi zack kata apa salahnya. aku pon tak kisah kalau semua ok. tapi mama ngan papa bagi syarat kitorang pon buat jugak.

mula2 aku hesitate tapi mama suruh aku amik langkah berjaga2 supaya tak pregnant. lagipon aku ngan zack dahnak kawin.kitorang set satu tarikh lepas tu book bilik hotel yg ada dua katil.

kalau kat rumah, katil tak cukup besar.

hari yg ditunggu dah tiba. aku dgn mama pakai bath rob je. mula2 aku nervous tapi mama suruh relaks.lepas aku keluar dr bilik mandi, mama pulak masuk. aku tgk zack ngan papa rancak berborak so aku tak kacau. aku duduk atas katil tunggu mama keluar.bila mama dah keluar, mama terus berjala ke papa dan tarik papa ke katil sebelah aku.zack pun duduk sebelah aku. papa cakap, watch the experts do it.

papa cium tengkuk mama dari belakang. sambil tu tangan papa tanggalkan bath robe mama. terserlahlah body mama yg masih slim macam anak dara. tangan papa terus gentel puting tetek mama yg still tegang. mama pusing mengadap papa pastu diorang start french kiss.tangan papa ramas2 punggung mama yg masih pejal. papa baringkan mama dan terus cium mama turun ke leher sampai dada mama. papa gentel, ramas, hisap tetek mama sampai mama mendesah. tgn mama menarik2 rambut papa thn sedap. lepas tu papa turun ke pussy mama. papa kangkangkan kaki mama dan jilap pussy mama. punggung mama terangkat2 kesedapan. erangan mama mula kedengaran…aarrgghh..sedap bang..lagi bang..uumphh..mmm.. aku pun naik stim tgk diorang. tiba2 mama mcm kekejangan. mama klimaks. masa tu papa lurutkan seluar dalamnya. aku terkejut tgk batang papa aku. besar, panjang dan tegak mencanak. mama terus kulim, jilat batang papa mcm budak makan ais krim sampai air mani papa terpancut.mama jilat sampai bersih.

tiba2 zack jilat leher aku. sambil tgn dia bergerak ke pangkal peha aku. aku mengeliat kegelian. dia cakap kita taknak start ke?aku tengok batang dia dlm seluar dalam mcm meronta2 nak keluar. aku pandang balik mama ngan papa.diorang tgh buat 69. zack tarik tali bathrob aku dan selak bahagian dada. dia terpegun bila tgk tetek aku. mcm selalu, dia sentuh lembut puting aku dgn hujng jari dia. aku pejam mata thn sedap.nafas aku makin turun naik.tangan dia tekan2 tetek aku, nak tgk keanjalan tetek aku. tiba2 tangan dia terus ramas2 tetek aku dgn kuat. aku menjerit kecil, terkejut bercampur sedap.sambil tu dia french kiss aku. tgn dia terus jln.lidah dia menjalar turun ke leher pastu ke dada. aku tanggalkan bathrob aku dan terus baring. zack masih main dgn tetek aku. dia jilat, hisap dan gentel tetek aku sampai aku merengek kesedapan. lagi2 bila gigi dia bergeser lembut dengan puting aku.mmg nikmat. tgn kiri dia berjalan ke pussy aku.dia gentel kelentit aku dlm masa yg sama hisap tetek aku.punggung aku terangkat, bdan aku mengeliat menahan kenikmatan yang amat. dia teruskan sampai aku klimaks. dah puas dgn tetek aku, dia turun ke pussy aku. jarinya digerakkan ikut alu pussy aku. lepas tu dia terus jilat, hisap dan gigit lembut kelentit aku. lagi sedap dia jilat daripada masa dia gentel pakai tangan. kadang2 dia jolok sikit lidah dia dlm faraj aku.mmg sedap.aku klimaks lagi.aku sempat menoleh kat katil sebelah.papa tgh dayung atas mama..chap..chup..chap..chup.. bunyi pussy mama yg berair didayung papa. suara erangan mama dan papa berpadu bagai satu irama yg merdu.

zack pun tanggalkan seluar dalam dia. aku terpegun tgk batang dia.tegak mencanak. pjg lebih kurang macam papa punya tp zack punya besar sikit.dia suakan ke muka aku mintak dikulum. aku ikut.tak muat masuk semua kat dlm mulut aku.yg lebihnya aku lancap pakai tgn. aku hisap sampai air mani dia keluar, tgn dia menggentel tetek aku. aku telan air mani dia…sedap..lepas air mani dia keluar batang dia jadi lembik.dia mintak aku lancap balik sampai tegak. lepastu aku baring dan dia kangkangkan kaki aku. dia jilat sekali pussy aku lepastu terus suakan batang dia kat lubang faraj. dia pandang aku. aku angguk kepala. dia terus jolok dlm faraj aku..ahh..sakit rasanya..aku mintak dia berhenti..dia terus kiss aku sambil menolak batang dia ke dlm..aku mengerang kesakitan dlm kesedapan..dara aku dah pecah..bila zack make sure aku dah ok, dia mula dayung. nikmatnya..tak terkata..heaven!!dayungan dia makin laju dan aku makin mendesah..uh..uh..aarrghh..mmhh..sedap zack..bila dia nak terpancut dia stop kejap..bila dah stabil baru dia teruskan..aku taktau dah berapa kali aku klimaks masa tu. bila dah puas,kitorang tukar posisi..sku duduk atas dia. aku henjutkan badan aku memebuatkan tetek aku bergegar.
zack pon ramas2 tetek aku sepanjang aku menjalankan tugas.lepas tu zack kata dia dah nak terpancut..terus aku keluarkan batang dia dan dia pancut dlm mulut aku.aku tak tertelan semuanya..banyak sangat. bila masing2 dah puas, kitorang terbongkang atas katil.aku pandang mama dgn papa still buat lagi, doggy style..aku kagum tgk diorng thn lagi.ntah macmana aku tertidur.zack pon sama. bila aku terjaga, aku tgk mama tgh duduk bogel atas couch.papa dlm bathroom.aku bun bangun pegi kat mama. mama cakap, kata nak belajar, tapi mama tgk mcm dah pro je..aku gelak.aku pon cakap kat mama, mama start dulu, min pulak yg habis dulu, hebat mama dgn papa..lepas tu papa keluar dari bathroom dah berjalan kat kitorang.papa duduk sebelah aku.papa usap rambut aku smbil cakap, dah besar anak papa ni. dia cium dahi aku sambil tgn kanan dia pgg pipi aku.tiba2 tgn dia berjalan turun ke tetek aku..aku pandang mama tapi mama senyum je. papa terus ramas2 tetek aku sambil menghisap yg sebelah lagi.aku yg kesedapan biarkan je papa buat camtu.mama pon tak kisah. aku ingat papa nak main tetek je. tapi bila dia hisap lagi sebelah, tgn dia turun ke pussy aku.dia gentel sampai aku jadi tak keruan.papa buat lagi sedap daripada zack.lepastu papa melutut depan aku dan kangkangkan kaki aku. dia mula jilat kelentit aku.aku taktau apa bezanya dari zack.tapi papa buat lagi sedap. aku tak thn sgt.rasanya nak sesuatu dijolok dlm faraj aku.aku ingat papa nak jolok batang dia tapi tak.dia cuma mainkan jari dia dlm lubang faraj aku.satu2 jari dia masukkan sampai dah masuk 3 jari.dia sorong tarik jari dia.punggung aku turun naik thn sedap.papa berhenti bila aku klimaks. aku tanya papa kenapa tak jolok pakai batang dia.dia cakap lain macam je buat dgn anak sendiri..tak payahla..lepas tu kitorang pergi tidur.

esok paginya aku tebangun bila aku rasa ada org hisap tetek aku..zack..dia senyom bila tgk aku bangun.dia cakap, they’re big and beautiful.aku senyum je..aku tgk semua dah bangun, tinggal aku je.aku pon terus pegi mandi. bila aku keluar, aku tgk brakfast ada atas troli. ada nasi goreng, toast bread, kopi..tapi aku tgk masing2 naked. zack dekat kat aku suruh aku tanggalkan bathrob.breakfast naked. aku pon ikut je..masa breakfast kitorang borak pasal mlm tadi. tiba2 zack panggil aku. bila kau toleh, dia alih tgn aku dan sapu jen strawbery kat tetek aku..lepas tu dia jilat.aku cubit dia.aku cakap tak malu ke depan mama ngan papa.mama ngan papa gelak aja..diorang cakap, diorang pon pernah jugak bukan setakat kat tetek,cakap je, pussy, punggung, batang papa pon pernah. dahtu bukan setakat jem, honey, peanut butter, ais krim, semua pernah.

lepas2 tu kitong jalankan kehidupan cam biasa.lebih kurang lepas 6 bln, aku ngan zack kawin.skarang ni kitorang ada baby boy nak masuk setahun..luckily aku tak pregnant masa projek besar masa tu..and we live happily untll now..

Yuran Tuisyen Ayu

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar (sekolah kampung) dan rata-ratanya pencapaian pelajar dalam Bahasa Inggeris adalah teruk. Boleh dianggap sayalah satu-satunya manusia yang pandai berbahasa Inggeris di kampung ini. Ramai ibu bapa yang hendak saya mengajar Bahasa Inggeris kepada anak-anak mereka yang akan menduduki peperiksaan SPM. Dalam ramai-ramai itu ada seorang anak murid saya ini bernama Ayu.
Ayu mempunyai body yang cukup solid. Tetek dia, besar dan berisi. Kalau tengok dia mesti meleleh air liuh. Dari cerita budak-budak kampung, si Ayu ini adalah seorang bohsia dan ayah kandungnya sendiri memakai dia. Saya sebenarnya tak kisah sama ada dia bohsia atau dipakai oleh bapa dia.

Pada suatu hari hujan turun agak lebat. Biasanya tuition akan bermula pada pukul 4.00 petang. Disebabkan hujan ramai semua pelajar telah menelefon saya dan mengatakan yang mereka tidak akan hadir ke tuition disebabkan hari hujan. Ayu tidak menelefon saya sebab rumahnya tiada telefon. Nak cakap benar, Ayu adalah dari keluarga yang miskin, ayahnya seorang buruh dan Ayu mempunyai 11 orang adik beradik. Dia anak sulung.

Disebabkan tak ada kerja, saya pun mulalah menonton cerita blue. Tengah shok tengok tiba-tiba pintu rumah saya diketuk orang (saya sememangnya tinggal seorang di rumah guru yang agak jauh dari rumah-rumah lain). Saya pun terus menutup tv dan video dan membuka pintu. Rupa-rupanya Ayu. Dia telah basah kuyup dan sedang mengigil kesejukan. Saya terus menjemputnya masuk. Seterusnya saya memberi dia tuala, kain pelekat dan baju saya supaya dia dapat menyalin pakaiannya yang basah kuyup itu. Tanpa banyak soal dia terus memasuki bilik saya untuk menyalin pakaian. Saya pula terus ke dapur untuk membuat minuman panas untuknya.

Tiba-tiba Ayu memanggil saya. Dengan tergesa-gesa saya pun ke bilik di mana Ayu sedang menyalin pakaian. Di dalam bilik saya dapati Ayu belum menyalin pakaiannya. Saya pun bertanya kepadanya kenapa beliau memanggil saya. Beliau seterusnya menjawab yang zip jeansnya tidak boleh ditanggal. Beliau meminta saya menanggalkannya untuk dia. Saya pada saat itu agak serba salah. Melihat saya agak serba salah beliau memberitahu yang dia terlalu sejuk dan mesti menyalin pakaiannya tetapi zip jeans pula meragam.

Tanpa berfikir panjang lebar, saya pun cuba buka zip jeansnya. Memang ketat dan payah nak buka. Naluri seks saya pada waktu itu pula mula meningkat. Seterusnya tanpa memikir panjang lebar saya memasukkan tangan saya kedalam jeans untuk memudahkan saya membuka jeansnya. Beliau tidak membantah. Belakang tapak tangan saya terkena pukinya. Akhirnya saya berjaya menanggalkan zip jeansnya dan seterusnya melucutkan jeans. Kini beliau berdiri hanya dengan memakai T-shirt dan seluar dalam. Konek saya dah stim melihat keadaanya. Seterusnya saya memasukkan tangan saya ke dalam seluar dalamnya. Beliau tidak membantah. Dengan perlahan-lahan saya melucutkan seluar dalamnya. Wow… bau aroma pukinya membuat konek saya bertambah keras. Bulu pukinya tidaklah seberapa lebat. Halus bagai kapas. Saya terus menjilat pukinya dan pada masa yang sama bermain-main dengan bijinya. Beliau mula mengeluarkan bunyi ah… ah… ah…. Saya teruskan jilatan pukinya lebih kurang 10 minit. Saya minum air pukinya yang mengalir keluar. Kesedapan air pukinya mengalahkan madu.

Selepas itu saya memasukkan jari saya kedalam pukinya dan seterusnya menggorek pukinya. Tiga jari boleh masuk serentak. Barulah saya dapat mengesahkan apa yang diperkatakan oleh budak-budak kampung. Tiga jari boleh masuk sekali…. Betapa longgarnya puki dia tapi saya tak kisah. Hidangan dah terhidang cuma perlu dimakan dengan lahap.

Kemudian saya memimpinnya ke katil. Diatas katil saya membuka baju-Tnya. Kini Ayu dah 90 peratus bogel, hanya memakai colinya sahaja. Saya mengisap teteknya tanpa menanggalkan colinya. Beberapa minit kemudian saya membuka colinya dan seterusnya mengisap teteknya yang besar, gebu dan berisi itu. Pada masa yang sama tangan saya masih menggorek pukinya. Ayu mula mengeluarkan bunyi mengerang. Saya dah agak dia nak klimaks, jadi saya percepatkan pergerakan jari saya. Dia mula mengeluarkan bunyi dengan agak liar dan berkata “cikgu tolong jilat puki saya, saya nak klimaks ni”. Bila terdengar gitu saya terus bangun dan menyuruhnya memakai pakaiannya. Dia terkejut dan bertanya kenapa. Saya menjawab kalau dia menganggap saya cikgu pada situasi itu tak payahlah teruskan. Dia meminta maaf dan seterusnya berkata “tolonglah saya Na (nama samaran saya), saya nak klimaks ni” Saya menyuruhnya bersabar dulu. Seterusnya saya meminta dia membuka pakaian saya. Kami berdiri kembali. Mula-mula dia menanggalkan baju-T saya. Dia terpesona melihat bulu dada saya yang lebat dan terus menjilat dada saya. Perlahan-lahan Ayu memasukkan tanggannya kedalam jeans saya dan memegang konek saya dari luar seluar dalam. Seterusnya dengan perlahan dia membuka zip jeans saya dan melucutkannya. Kini saya hanya berdiri dengan seluar dalam saya.

Beliau bermain-main dengan konek saya dan sebelum membuka seluar dalam saya. Apabila seluar dalam saya terlucut, konek saya yang telah lama stim, tercanggak. Beliau mencium butuh konek saya dan mula mengulumnya. Setelah beberapa minit, kami berbaring kembali diatas katil. Posisi 69. Konek saya didalam mulutnya dan saya pula menjilat pukinya. Banyak juga air mazinya keluar. Sambil mengulum konek saya beliau menggeluarkan bunyi ah… ah… ah….

Tiba-tiba beliau tergigit konek saya. Taklah terlalu keras tetapi cukup menyakitkan. Dia berbuat demikian kerana telah klimaks. Saya teruskan penjilatan dan Ayu pula terus mengulum konek saya. Saya dah dapat rasa macam nak pancut. Saya terus bangun dan mengeluarkan konek saya dari mulutnya. Seterusnya saya meminta Ayu duduk di birai katil dan saya pula berdiri. Saya masukkan kembali konek saya kedalam mulutnya dan memintanya menggulum dengan perlahan-lahan. Akhirnya terpancutlah mani saya ke dalam mulutnya. Dia menelan kesemua air mani saya. Pada masa yang sama beliau terus mengulum konek saya. Punyalah gelinya, tak terdaya saya, saya mula mengliat tetapi dia enggan melepaskan konek saya, sehingga konek saya mula layu. Akhirnya kami berbaring diatas katil keletihan. Masih bogel.

Hujan dah berhenti. Masa tuision dah habis. Saya pun bertanya kepada Ayu sama ada dia nak balik atau tidak. Dia berkata yang ayahnya yang menyuruh dia menghiburkan saya sebagai upah bayaran tuition yang tertunda. Ayahnya juga telah mengarahkannya supaya tinggal bersama saya sehingga pagi esok. Bila terdengar apa yang Ayu katakan bukan main gembiranya hati saya. Dapatlah saya menikmati puki Ayu dengan sepuas-puasnya.

Selepas kami menggumpul tenaga kembali, kami memulakan babak kedua permainan kami. Saya meminta Ayu mengurut konek saya yang dah layu. Pada masa yang sama kami bercium. Bukan main galahnya Ayu menghisap lidah saya. Seperti anak kucing yang kelaparan. Setelah konek saya tercanggak kembali saya mengkangkangkan kaki Ayu seluas-luasnya. Seterusnya dengan perlahan-lahan saya mula menjolokkan konek saya kedalam puki Ayu. Memang senang nak masuk kedalam puki Ayu. Sewaktu itulah saya bertanya sama ada beliau pernah bermain sebelum ini dan dengan berani dan terus terang beliau mengatakan yang beliau kerap ditiduri oleh bapanya dan adiknya yang berusia 16 tahun. Kadang-kadang bapa dan adiknya akan mengkongkiknya pada masa yang sama. Itu urusan dia, tapi saya tak kisah. Yang pentingnya pada masa ini Ayu milik aku.

Berbalik kepada kisah kami berdua, selepas memasukkan konek saya kedalam pukinya, saya pun mula menghayun dengan permainan sorong balak tarik balik bermula. Selepas lebih kurang 15 minit kami menukar posisi. Saya dalam keadaan duduk dan Ayu pula duduk diatas konek saya. Mulalah dia turun naik. Pada masa yang sama tangan saya mempermainkan teteknya. Kadang-kadang menghisapnya.

Ayu mula turun naik dengan pantas. Matanya semakin layu. Kedua-dua tangannya diletak disekeliling leher saya. Beliau mula bersuara, aduh… sedapnya main dengan Na. Kami sama-sama nak keluar. Saya bertanya sama ada nak keluar dalam atau luar dan Ayu menjawab dalam. Ayu meneruskan turun naiknya. Saya semakin rakus menghisap teteknya. Aduh… duh… duh…. Ayu teriak. Ayu mula klimaks dan saya mula memancutkan air mani saya kedalam pukinya. Pada masa saya sedang memancut saya mengigit tetek Ayu. Kasihan dia. Terdapat kesan gigitan saya, tapi dia tak kisah. Menurutnya memang sedap gigitan saya bila dia klimaks. Liar konon. Akhirnya kami terdampar diatas katil. konek saya masih dalam pukinya dan mula mengecut. Kami berbaring diatas katil keletihan.

Selepas sepuluh minit berehat kami sama-sama mandi. Hot water shower. Sewaktu mandi kami main sekali lagi. Kali ini style doggie. Saya amat keletihan begitu juga Ayu. Mana dayanya dah tiga kali pancut. Begitu juga Ayu dah tiga kali klimaks. Walaupun letih saya bertekad dalam hati yang saya mesti mempergunakan peluang ini dengan sebaik-baiknya.

Selepas mandi kami makan dan mula menonton cerita blue. Sambil menonton kami main raba-raba, hisap-hisap, cium-cium dan jilat menjilat. Bermula dari pukul 4 petang sampai keesokkan hari kami telah bermain sebanyak enam kali. Habis kering air main saya. Begitu juga Ayu. Habis kering air pukinya.

Keesokkan hari, lebih kurang pukul 7.00 pagi saya terdengar ketukan di pintu. Saya dah mula panik. Memang saya tak ke sekolah hari itu sebab hari Ahad. Dengan tergesa-gesa saya pun menyorok pakaian Ayu (kami sama-sama bogel sejak petang semalam) dan menyuruh Ayu bersembunyi dibawah katil. Kemudian saya membuka pintu. Adik Ayu, Adi sedang berdiri dihadapan pintu. Melihat keadaan saya yang letih lesu, dia faham yang saya telah enjoy dengan kakaknya sepanjang malam tadi. Saya mengajaknya masuk. Beliau bertanya dimana kakaknya dan saya mengatakan yang saya menyorokkannya di bawah katil takut orang lain tadi. Seterusnya kami ke bilik. Saya meminta Ayu keluar. Terlihat Ayu dalam keadaan bogel, konek Adi mula stim. Dia meminta kebenaran saya untuk melancap dengan menatapi kakaknya dalam keadaan bogel. Saya memberitahu yang dia boleh melancap dengan melihat blue filem secara live. Ayu dan saya mulalah berkongkek buat kali ke tujuh diperhatikan oleh Adi.

Dia melancap dengan pantasnya melepaskan geramnya melihat kami berkongkek dengan begitu bernafsu. Akhirnya dia memancutkan air mainnya dan seterusnya ke tandas untuk mencuci. Setelah pergelutan yang hebat saya memancutkan air mani. Tak banyak yang keluar, cuma beberapa titik sahaja tapi saya puas. Untuk membuat Ayu pula klimaks saya menjilat dan memasukkan lidah serta jari kedalam pukinya. Akhirnya beliau pun klimaks. Selepas itu Ayu minta diri untuk balik. Ayu balik bersama Adi. Selepas peristiwa itu kami kerap bermain. Pelbagai posisi, teknik dan pelbagai cara kami mencuba sehingga saya melanjutkan pelajaran ke U tahun lepas. Cerita terakhir yang saya dengar, Ayu sudah kahwin dengan seorang budak kampung. Ayahnya pula masuk penjara kerana edar dadah manakala adiknya bekerja di Johor.

Begitulah pengalaman saya. Saya harap pembaca puas hati dengan cerita pengalaman saya ini. Kalau puas hati apa tunggu lagi pergilah melancap..

comments

12 Responses to "Zack, Mama dan Papa"
Mohd Hisham Mohd Hidzir said...
February 28, 2013 at 9:51 AM

Apa la citer mak ngan ayah ajar anak main kat hotel, tu bodoh nyer citer, tak akal langsung...


halel solo said...
April 27, 2013 at 9:58 AM

teringin kakak cubby..... papasolojb730127446130


muhammad shahrir said...
May 27, 2013 at 3:03 AM

cam xl0gik je..tp best..haha..


Muji Anto said...
July 29, 2013 at 8:08 PM

gambar bogel melayu


Haziique peace said...
September 9, 2013 at 5:00 AM

Cm translate cte aku je..


kimentus uye said...
December 7, 2013 at 8:40 PM


MANTAB KOLEKSINYA GAN, JANGAN LUPA KUNJUNGIN JUGA YA

SPG ROKOK BUGIL SEKSI ABIS

TANDA CEWEK MINTA DIENTOT

ABG LABIL LAGI BUGIL GAYA CENTIL

INSTRUKTUR SENAM BODYNYA KAGA NAHAN

NGENTOTIN ANAK SI BOS

NGENTOT DENGAN STAF KANTOR

JADI LESBIAN??KENAPA ENGGAK???!!

MEMEK MODEL KANGKUNG MAHASISWI CANTIK


___________________________________________________________________________________________________________________________________________


PEMANJANG DAN PEMBESAR PENIS PERMANEN

VIBRATOR KAPSUL PENGGELI KLITORIS

PENIS TEMPEL GEDE BERGOYANG

VAGINA VACUM DUA LUBANG

BONEKA SEX FULL SILIKON

VAKUM VAGINA TABUNG BISA SEDOT & EMPOT

ANEKA KONDOM SILIKON UNIK





Critiz said...
February 6, 2014 at 10:27 AM

Jom ke sini pulak gambar bogel melayu www.jawko.com
Sedapnye awek di Facebook
Awek bogel on Twitter


MrAzmi36 said...
May 12, 2014 at 12:24 AM

http://malayblue.blogspot.com/


PUSATOBAT-PRIAPERKASA.COM said...
May 26, 2014 at 7:13 PM

1.DOWNLOAD Video Porno Farhat Abbas dgn Para Wanita Terlengkap (baru tersebar) full 3gp

2.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & BCL 3gp

3.DOWNLOAD Video Porno Aceng Fikri Mantan Bupati Garut dgn Para Wanita (baru tersebar) full 3gp

4.DOWNLOAD Video Porno Angel Lelga Full 3gp

5.DOWNLOAD Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

6.DOWNLOAD Video Porno Anak SMU Terkomplit 3gp

7.DOWNLOAD Video Porno Para Pejabat Indonesia & Artis Terlengkap 3gp

8.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Terkomplit Full 3gp

9.DOWNLOAD Video Porno Artis Indonesia Full 3gp

10.DOWNLOAD Video Porno Anak SMP Full 3gp

11.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Ngintip Terlengkap 3gp

12.DOWNLOAD Video Porno Cewek-Cewek Berjilbab Terlengkap Full 3gp

13.DOWNLOAD Video Porno Artis-Artis Dunia Full 3gp

info Video Porno Indonesia lebih lengkap clik disini


Gallery Dewasa said...
June 12, 2014 at 8:06 AM

VIDEO NGENTOT JILBAB HITAM
TERSEBARNYA VIDEO MESUM ANAK SMA
DOSEN SEKSI PUJAAN MAHASISWA


CEWEK MASTURBASI MUNCRAT

CEWEK SUKA TAMPIL BUGIL DEPAN CERMIN
FOTO BUGIL ARTIS INDONESIA
MEMEK PUJAAN PARA LELAKI


EKSPRESI WANITA KETIKA HORNY
PRICE LIST GIRLS COMFORTER



VIDEO TANTE KLIMAKS PADA SAAT NGENTOT
CANTIKNYA ANAK IBU KOS
VIDEO ANAK SMP MESUM SAMA PACARNYA DI RUANG TAMU



MEMEK MERAH MERONA
MULUSNYA SELANGKANGAN TEMANKU
VIDEO ANAK SMP MESUM DI MOBIL
BINTANG PORNO KOREA

DAFTAR HARGA CEWEK PENGHIBUR
FANTASI NGENTOT DI PINGGIR PANTAI
VIDEO NGENTOT DENGAN ARTIS INDIA

CEWEK SUKA TAMPIL BUGIL DEPAN CERMIN
FOTO BUGIL ARTIS INDONESIA
MEMEK PUJAAN PARA LELAKI



VIDEO PERJALANAN WANITA PENGHIBUR
FOTO BUGIL ANAK SMA
VIDEO INDAHNYA TUBUH GADIS SEBELAH RUMAHKU

EKSPRESI WANITA KETIKA HORNY
PRICE LIST GIRLS COMFORTER


FANTASY naked on the beach
PHOTOS NGENTO ARTISTS WITH INDIA


VIDEO TANTE KLIMAKS PADA SAAT NGENTOT
CANTIKNYA ANAK IBU KOS
VIDEO ANAK SMP MESUM SAMA PACARNYA DI RUANG TAMU

MEMEK MERAH MERONA
MULUSNYA SELANGKANGAN TEMANKU

VIDEO ANAK SMP MESUM DI MOBIL
BINTANG PORNO KOREA













































































































































































































































































































































Zamri Topexz Keding said...
August 25, 2014 at 2:33 AM

Call msj 0139061997


Kanya Kulap said...
September 1, 2014 at 9:40 AM

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om


Post a Comment